Nieuwsbrief

SVDB NANO COATINGS
Nummer 1 / Editie 1

ONZE EERSTE NIEUWSBRIEF
Langs deze weg ontvangt U een editie van de nieuwsbrief. Deze wordt vooralsnog alleen verstuurd aan klanten en potentiele klanten van SvdB Nano Coatings.

Doelen
Wij sturen deze nieuwsbrief met drie doelen, namelijk:
• U eens kennis te laten maken met hoe onze nieuwsbrief eruit ziet.
• Nieuws te melden wat wellicht voor u ook interessant is.
• Reactie te ontvangen van u op onze nieuwsbrief

Hogedruktrailer open klep vrijgesteldVerwering, vervuiling, kalkaanslag,
roestvorming enz.
Met de BioCoat van SvdB Nano Coatings maakt u elke ondergrond vocht- en vuilwerend en voorkomt u problemen tot wel 20 jaar! De vocht-en vuilafstotende BioCoat van de oppervlakken van voertuigen maar ook metaal, glas, keramiek, kunststof, steen, hout etc. geeft het materiaal een duurzame bescherming tegen hardnekkig vuil en agressieve milieu-invloeden. De oorspronkelijke kleur kenmerken van alle materialen en oppervlakken worden gehandhaafd of kunnen worden terug gehaald.

NIEUW!
Per December zal ons assortiment worden uitgebreid met de Steam/WeedPLUS.
Deze SteamPLUS heeft een hogedruk-stoom voor het reinigen zonder chemie en zonder beschadigingen! De temperatuur van 150 graden aan de spuitnozzel is traploos regelbaar van 40 tot 200 bar. Dit betekend dus dat graffiti; lijmresten; kauwgom; bitumen etc. probleemloos verwijderd kunnen worden.
De WeedPLUS gebruikt een heetwatertechniek, waarbij overhitting ervoor zorgt dat het onkruid wordt bestreden. Doordat er met 2 werknemers tegelijk gesproeierd kan worden is het zeer effectief om de techniek in te zetten. Naast het milieutechnische aspect is er daardoor ook een economisch aspect.